HAMINA-TATTOO, Marssi Show kello 14.00

03.08.2018

Bussi lähtee aamusella reittiä *Vammala linja-autoasema-*Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki- *Tampere, Keskustori,Vanhan kirkon pysäkki

Tauko matkalla.

Saapuminen Haminaan noin kello 11.15.      

Ennen marssishow-esitystä voitte nauttia oman kiinnostuksen mukaisesti Tattoo-kadun tarjonnasta, Linnoituksen wanhoista pihoista kuin seurata sisäänheittoparaatia torilta Tattoo-kadulle, tunti ennen marssishow'n alkua.

Hamina Tattoo Marssishow Kello 14.00 Hamina Bastioni tapahtuma-areenalla

Esityksen kesto noin 120 minuuttia, ei väliaikaa.

Hamina Tattoo on aina parillisina vuosina järjestettävä viikon mittainen sotilasmusiikin suurtapahtuma, johon osallistuvat suomalaisten soittokuntien lisäksi useat ulkomaiset soittokunnat Euroopasta ja kauempaakin.

Hamina Tattoo festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa. Täällä maailman parhaiden sotilassoittokuntien akrobaattiset kuviomarssiesitykset ja briljantti soitto kisaavat kansainvälisten univormujen väriloiston kanssa.  Vuoden 2018 Hamina Tattoo festivaalille saapuvat edustusorkesterit Hollannista, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Norjasta, Saksasta ja Venäjältä sekä myös kaikki Suomen sotilassoittokunnat.

Oheisohjelmaan kuuluu lisäksi useita ilmaiskonsertteja Kesäpuistossa, Tattoo-paraati sekä Tattoo-katu myyntikojuineen ja musiikkiesityksineen.  Ihastu Haminan linnoitusalueen vanhoihin yksityispihoihin, jotka avaavat porttinsa yleisölle Hamina Tattoon aikana. Voit kiertää 13 ihastuttavaa pihapiiriä ainutlaatuisessa ympyräkaupungissa kokien elävää kulttuurihistoriaa sekä nauttia pihakonserteista, Pop Up –kahviloista, taidenäyttelyistä ja kirpputoreista. Pihoilla saattaa nähdä myös historiallisiin rooliasuihin pukeutuneita Haminan Hywiä asukkaita.

Hamina Bastioni -tapahtuma-areena sijaitsee lähes 300 vuotiaan linnoituksen vallien suojassa. Se on katettu Euroopan suurimmalla kesäajan telttakatoksella, ja siellä on nousevat katsomot yli 3000 katsojalle. Bastioni-areenaa kiertää holvisto, jossa sijaitsevat ravintola- ja WC-tilat.

Noin kello 17.30-19.30 Ryhmäruokailu Elimäellä Moision Taide ja Pitokartanossa tarjolla Illallinen kartanon herkkupöydästä. Mahdollisuus tutustua taidenäyttelyyn ja kuulla kartanon historia.

Ruokailun jälkeen matka jatkuu kotipaikkakunnille ilman taukoja.                                                                         

Palaamme Tampereelle arviolta noin kello 22.30 ja Vammalaan 23.30

*************************************************************************************************************

Matkan hinta: 115 euroa/hlö

Sisältäen lipun marssishow:n keskikatsomosta, ryhmäruokailun Pitokartanossa ja bussimatkat

Hinta voimassa kun matkapaikka varataan ennen 30.11.2017

***************************************************************************************************************

Matkan hinta 125 euroa/hlö

Hinta voimassa kun matkapaikka varataan 15.3.2018 mennessä

Sisältäen lipun marssishow:n keskikatsomosta, ryhmäruokailun Pitokartanossa ja bussimatkat

Matka loppuun myyty, kysy peruutuspaikkoja