MAITOLAVAN MADONNAT-Laulunäytelmä Ranssin kievarissa

30.06.2019

30.6.2019 Bussireitti: Vammala-Nokia-Tampere-Oritup

Maineikas Ränssin Kievarin kesäteatteri ampuu myös ensi kesänä 2019 kovilla panoksilla. Tällä kertaa lavan täyttää räjäyttävä naisenergia sekä upeat tangomiehet, joten pureskeltavaa on luvassa jokaiseen makuun!

Ränssin Kievari on 180v vanha maalaistalo joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla Kuikan kylällä n.17 km Jyväskylästä. Siellä voit kokea aidon entisaikojen kievaritunnelman ja nauttia luonnon rauhasta. Päärakennus on toiminut kievarina yli 50-vuotta 1800 ja 1900 -luvuilla.

 Perille saavuttuamme aloitamme ruokailulla tilan runsaasta noutopöydästä kello 13.00 Ruokailun jälkeen siirrymme talon pihapiirissä sijaitsevalle kesäteatterille. Teatterin katsomo on katettu. 

Kello 15 alkaa esitys Maitolavan Madonnat, Kyläbaarin emäntä (Meiju Suvas) ja kansakoulun opettajatar (Jonna Ortju) pitävät kylänmiehet, runoilevan Nuohoojamestarin (Tangokuningas Teijo Lindström)

sekä kylän rovastin (Tangoprinssi Markku Uhlbäck) tiukassa otteessaan.

Kuka nappaa kenet ja kelle soikaan lemmenluritukset? Säilyykö naisten ystävyys vai hiljenevätkö Maitolavan Madonnat lopullisesti! Luvassa siis melkoista pyöritystä,kommelluksia, roihuavaa rakkautta, nostalgiaa, ikuista ystävyyttä ja iskusävelmiä laidasta laitaan. Kyläbaarin bändinä soittaa huikea naisbändi NAMU ja mukana estradilla nähdään myös Meijun tytär, Milena Berger.

Käsikirjoitus ja ohjaus Jonna Ortju

Matkan hinta 88 euroa/hlö

Sisältäen lounaan noutopöydästä, teatterilipun ja bussimatkat