POKKA PITÄÄ-Heinolan kesäteatteri

28.07.2019

Saapuminen Heinolaan, nautimme ryhmälounaan pöytiin annoksina tarjoiltuna Lähiruokaravintola Heilassa

Into ja rakkaus suomalaisiin tuotteisiin ja tuottajiin sekä tinkimätön halu tarjota parasta ovat synnyttäneet Suomen juurevimman tuottajatalon.
Pientuottajien puhtaat ja maukkaat herkut takaavat nautinnollisia makuelämyksiä, joita jaamme teille Heila-maailmassa kaupan, kahvilan, ravintolan, lihatorin ja pienpanimokaupan kautta. Heila on jotakin, mikä on koettava. Meiltä löydät yli 250 suomalaisen pientuottajan parhaat tuotteet saman katon alta. Kaupan ja kahvilan jokainen tuote on hyvällä maulla valittu ainutlaatuinen suomalaisen pientuottajan silmäterä, jonka alkuperä tiedetään enemmän kuin tarkasti. Tuottajat päättävät hinnat itse ja Heila myy ne suoraan sinulle. Lounaan jälkeen mahdollisuus ostoksiin.

Siirtyminen Heinolan kesäteatterille jossa olemme noin 14.30

Esitys Pokka Pitää alkaa kello 15.00 Hyacinth Bucket saapuu taas pyörremyrskynä lähimmäistensä elämään. Nyt naapurin Emmet ohjaa näytelmää, eikä Hyacinth tietenkään voi pysyä poissa. Samaan aikaan pitäisi tehdä vaikutus hyväntekeväisyysjärjestön organisaattoriin, joka saattaisi nimittää Hyacinthin rahastosäätiön jäseneksi. Mutta Hyacithin oma ylpeys kuin hänen vähemmän edustavat sukulaisensakin varmistavat että päivästä tulee täysi kaaos. Julkisivu pidetään silti kunnossa viimeiseen saakka.

Näytelmä perutstuu Roy Clarken huippusuosittuun tv-sarjaan jonka hulvattomat hahmot tarjoavat takuuvarmaa viihdettä teatterin lavalle.

Näytelmä suomennus Joel Elstelä ja näytelmän ohjaa Jaakko Saariluoma.

Hyacinthin roolissa Jaana Saarinen

Esityksen kesto noin 2 h 15 min.

Heinolan kesäteatterissa on katettu katsomo.

Väliajalla nautimme kahvit.

Matkan hinta: 88 euroa/ hlö

Hinta sisältää ryhmälounaan, väliaikakahvit, teatterilipun ja bussimatkat.

Matka täyteen varattu, kysy mahdollisia perutuuspaikkoja.