EINO GRÖN- 80 vuotis juhlakonsertti

17.03.2019

EINO GRÖN- 80 vuotis Juhlakonsertti

Orkesterina Riku Niemi Orchestra

Tampere-talossa kello 18.00

Bussi lähtee Lauhamon talleilta 16.15 ja Vammalan linja-autoasemalta 16.30

Suomalaisten suursuosikki Eino Grön täyttää 80 vuotta ja saapuu tasavuosiensa kunniaksi juhlakonserttiin Tampere-taloon! Gröniä säestää juhlakiertueella Riku Niemi Orchestrasta koottu huippukokoonpano. Lisäksi mukana on lukuisia nimekkäitä vierailijoita.

Uransa jo 1950-luvun lopulla aloittanut Grön muistetaan erityisesti monista legendaarisiksi muodostuneista tangolevytyksistä, kuten Seinillä on korvat, Sä kuulut päivään jokaiseen ja Illan viimeinen tango. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 julkaistu Liian paljon rahaa.

Eino Grön on ollut koko uransa ajan ahkera levyttäjä, ja hän esiintyy yhä säännöllisesti niin tanssipaikoilla kuin konserttisaleissa. Hänen elämästään on tehty myös monia kirjoja sekä musikaali.

Syksyn sävelen Eino Grön voitti vuonna 1997 kappaleella Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa. Iskelmä-Finlandia -palkinnon hän saavutti 2007.

Eino Grön on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hänen vähäeleinen mutta karismantäyteinen esiintymisensä on lumonnut suomalaisia jo vuosikymmenten ajan. Tervetuloa juhlimaan iskelmälegendan merkkipäiviä Grönin ja komean kokoonpanon kera!

Konsertin kesto noin kaksi tuntia, konsertissa on väliaika.

Matkan hinta: 52 euroa/ hlö

Sisältäen konserttilipun ja bussimatkat

2 lippua vapaana.