HAMINA TATTOO- Tapahtuma Marssi-Show klo 14.00

07.08.2020

7.8.2020 (perjantai) Bussireitti: Vammala-Nokia-Tampere

Saapuminen Haminaan noin kello 11.15, ennen marssishow-esitystä voitte nauttia oman kiinnostuksen mukaisesti Tattoo-kadun tarjonnasta, Linnoituksen wanhoista pihoista kuin seurata sisäänheittoparaatia torilta Tattoo-kadulle, tunti ennen marssishow'n alkua.

Hamina Tattoo Marssishow Kello 14.00 Hamina Bastioni tapahtuma-areenalla

Esityksen kesto noin 120 minuuttia, ei väliaikaa.

Hamina Tattoo on aina parillisina vuosina järjestettävä viikon mittainen sotilasmusiikin suurtapahtuma, johon osallistuvat suomalaisten soittokuntien lisäksi useat ulkomaiset soittokunnat Euroopasta ja kauempaakin.

Hamina Tattoo festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa.

Soittokunnat: Hamina Tattoo festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa. Maailman parhaiden sotilassoittokuntien akrobaattiset kuviomarssiesitykset ja briljantti soitto kisaavat kansainvälisten univormujen väriloiston kanssa Bastionin tapahtuma-areenalla. Puolustusvoimien varusmiessoittokunta Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta ja kivääriryhmä edustavat asevelvollisuusjärjestelmämme korkeaa osaamista ja suoritustasoa. Vuonna 2020 varusmiessoittokunta täyttää 30 vuotta. Kaartin soittokunta 1819 perustettu Puolustusvoimien edustussoittokunta on vastannut valtiollisten seremonioiden musiikista koko Suomen itsenäisyyden ajan. Sen erityisestä historiasta löytyy muun muassa osallistumiset Maamme-laulun kantaesitykseen vuonna 1848 ja ensimmäisen suomalaisen oopperan, Kaarle Kuninkaan metsästyksen kantaesitykseen vuonna 1852. Maailman parhaat sotilassoittokunnat saapuvat valtioidensa virallisina edustajina Suomeen ja Hamina Tattooseen 2020. Mukana ovat mm. Ranskan ylpeys – The Musique des troupes de Marine ja Japanin itsepuolustusvoimien soittokunta. Ensimmäistä kertaa Hamina Tattoossa nähdään myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta

Oheisohjelmaan kuuluu lisäksi useita ilmaiskonsertteja Kesäpuistossa, Tattoo-paraati sekä Tattoo-katu myyntikojuineen ja musiikkiesityksineen.  Ihastu Haminan linnoitusalueen vanhoihin yksityispihoihin, jotka avaavat porttinsa yleisölle Hamina Tattoon aikana. Voit kiertää 13 ihastuttavaa pihapiiriä ainutlaatuisessa ympyräkaupungissa kokien elävää kulttuurihistoriaa sekä nauttia pihakonserteista, Pop Up –kahviloista, taidenäyttelyistä ja kirpputoreista. Pihoilla saattaa nähdä myös historiallisiin rooliasuihin pukeutuneita Haminan Hywiä asukkaita.

Hamina Bastioni -tapahtuma-areena sijaitsee lähes 300 vuotiaan linnoituksen vallien suojassa. Se on katettu Euroopan suurimmalla kesäajan telttakatoksella, ja siellä on nousevat katsomot yli 3000 katsojalle.

Marssi show:n jälkeen on vielä aikaa kierrellä aivan rauhassa alueella ja nauttia tapahtumasta.

Lähdemme kotimatkalle kello 18.00. Pidämme matkalla vielä pienen tauon.Saapuminen Tampereelle noin kello 21.30-22.00 ja siitä Nokian kautta Sastamalaan

Matkan hinta: 90 euroa/ hlö/ kun matkan varaus 25.11.2019 mennessä                                         

Matkan hinta: 100 euroa/hlö/ kun matkan varaus 15.3.2020 mennessä                                                

Matkan hinta: 110 euroa/ hlö kun matkan varaus 15.3.2020 jälkeen

Hinta sisältää Marssi show: n A-kategorian lipun keskikatsomosta ja bussikuljetukset.

Matka täyteen varattu, kysy mahdollisesti vapautuvia peruutuspaikkoja.