Reissukalenteri matkojen erityisehdot

 • Matkan hinta sisältää ohjelmassa mainitut suomenkieliset opastukset, ruokailut, kahvitukset, sisäänpääsymaksut, teatteri tai konserttiliput ja bussimatkat.
 • Matkan hinnat ovat kaikille samat, ellei matkan yhteydessä ole erikseen mainittu alennus- tai lisämaksua jostain osa-alueesta. Olemme sopineet ryhmähinnat kohteisiin varauksien yhteydessä.
 • Tarkempi matkareitti suunnitellaan lähempänä matkaa. Pääosin matkoille pääsee reitiltä Vammala-Nokia-Tampere. Ryhmät pyrimme noutamaan kotipaikkakunnilta joustavasti. Pidämme oikeudet muuttaa bussireittejä, mikäli matkalle ei ole tarpeeksi lähtijöitä suunnitellulta reitiltä.
 • Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa matkaa varatessa. Välitämme tiedot palveluntuottajille. Mikäli kohde hinnoittaa erikoisruokavaliosta lisämaksua on asiakas velvollinen sen maksamaan lisämaksuna.
 • Valmismatkoissa noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, jotka voi erikseen tilata toimistoltamme. Nämä erityisehdot koskevat Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy:n järjestämiä valmismatkoja. Linja-autoliikenne on asettanut matkoista, joissa olemme vastuullisena matkajärjestäjänä, valmismatkaliikenteistä annetun lain (932/2008) 9 ssä tarkoitetutun vakuuden Suomen kilpailu- ja kuluttaja virastolle. Alle 24 tunnin kestoiset matkat eivät kuulu valmismatkalain piiriin.
 • Käytämme matkoissa laskutusta. Lähetämme noin kuukautta ennen matkaa ilmoittautuneille aikataulutetun matkaohjelman ja matkan laskun. Tämä matkaohjelma toimii matkan vahvistuksena, ilmoittautujan tulee tarkistaa, että matkaohjelma vastaa tekemäänsä varausta ja ottaa välittömästi yhteyttä, mikäli ne eivät sitä vastaa. Useimman päivän matkoille keräämme ennakkomaksun.
 • Pidämme oikeuden matkaohjelmien ja hintojen muutoksiin matkoillamme. Pidämme oikeuden muuttaa esitetietoja ja sopimusehtoja ennen sopimuksen syntymistä. Esitteissämme ja internetissä mainitut kohteiden saapumisajat ovat noin aikoja. Emme vastaa painovirheistä, sääolosuhteista emmekä muista asioista joihin matkajärjestäjä ei voi vaikuttaa.
 • Mikäli matkalle ei ole ilmoittautunut tarpeellista määrää lähtijöitä (min 25 henkilö) pidämme oikeuden matkan peruutukseen viimeistään seitsemää vuorokautta ennen matkan ajankohtaa.
 • Matkamme eivät sisällä erillistä matkavakuutusta. Suosittelemme sen hankintaa. Peruutusturvan sisältävä matka ja sairauskuluvakuutus turvaa aina niin matkassa kuin peruutustilanteissakin. Emme vastaa henkilökohtaisista tapaturmista, eikä matkustajan omaisuutta koskevasta vahingosta.
 • Matkan peruutus, noudatamme peruutustilanteissa yleistä valmismatkalakia. Myöhäisessä peruutus tilanteessa (alle 7 vrk ennen matkaa) lunastetut liput, palvelut ja toimistokulut (10e) on asiakas velvollinen korvaamaan ne matkanjärjestäjälle tai tilalle etsittävä uusi matkustaja. Laskun maksamatta jättäminen ei ole matkan peruutus, asiasta on aina ilmoitettava Lauhamolle henkilökohtaisesti soittamalla. Lauhamon numero 0500-114 505. Tekstiviesti peruutuksia emme ota vastaan.
 • Paikkavaraukset bussissa; toivomme että paikkavaraukset pyydetään vain sairaudesta johtuvasta syystä, vaikka haluammekin toki palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Mikäli paikkavaraus on toivottu, emme ota vastuuta siitä että se on täysin toivomassanne paikassa. Lapuilla on tapana joskus siirtyä, ihan huomaamatta. Paikkavaraukset eivät ole maksullisia palveluita, joten emme ota niistä vastuuta.
 • Bussin lähtöaika; toivomme että matkaohjelman mukaisilla pysäkeillä oltaisiin kymmenen minuuttia ennen ilmoittamaamme lähtöaikaa. Näin matkaan päästään suunnitellusti, aivan ajallaan.
 • Bussiin nousupaikka; kotiin saapuvasta matkaohjelmasta löytyy bussiin nousupaikat, joista matkaan pääsee mukaan. Emme korvaa asiakkaille kertyneitä kuluja, mikäli hän on väärässä paikassa odottamassa bussia.
 • Henkilöauton pysäköinti; kun matkaan lähdetään Talleiltamme, on asiakkaiden mahdollista jättää autonsa talliemme pihaan merkitylle pysäköintialueelle. Tallien osoite on Keskikatu 20, Sastamala
 • Toivomme, että huomioitte kanssamatkustajat ja vältätte runsasta hajusteiden käyttöä bussissa.


Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy, Penttilänkatu 1, 38250 Sastamala.

Olemme vakuuden tallentanut rekisteröitynyt valmismatkaliike Kuvi3320/00/MjMv