RAKKAUDESTA TANGOON, Tampereen komediateatteri

28.08.2020

Tampereen komediateatteri

kello 19.00 konsertti

Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen

Orkesteri/säestäjät: Minna Lintukangas piano ja Jarno Kuusisto harmonikka.

Konsertti jossa elokuun tummenevassa illassa kuullaan tangon mestareita ja mestareiden tangoja lähes sadan vuoden ajalta. Lauluja esittävät upea tangokuningatar Arja Koriseva ja monien tuntema taitava laulaja/saksofonisti Hannu Lehtonen.

Taiteilijoita säestää upeat muusikot Minna Lintukangas piano ja Jarno Kuusisto kultaisen harmonikkansa kanssa. Tango syntyi Buenos Airesin katukahviloissa 1900-luvun alussa, mutta jo hyvin pian eli 2.11.1913 klo 14.00 Apollo-teatterissa  Helsingissä tanssittiin ensimmäisen kerran tangoa Suomessa.

Suomalainen tango on omaleimainen sekoitus saksalaista marssipoljentoa yhdistyneenä slaavilaiseen kaihoon. Sen parissa on rakastuttu ja kenties joskus myös erottu. Tangossa sai luvan kanssa lähestyä vastakkaista sukupuolta.  Orkesterin laulusolisti piti huolen puheesta, itse kun muisti edes joskus ottaa sen vaihtoaskeleen..  Tervetuloa mukaan tunnelmaan!

Konsertissa kuullaan mm. Rannalla, Satumaa, Täysikuu, Mustasukkaisuutta, Sä et kyyneltä nää, Muista minua, Tähdet meren yllä, Hopeinen kuu ym.ym.

Matkan hinta: 54 euroa/ hlö

Sisältäen lipun ja kuljetuksen