Alvar Aalto, Panda, Savutuvan Apaja, Jyväsjärven lempeät laineet

11.08.2023

Alvar Aalto, Panda, Savutuvan Apaja, Jyväsjärven lempeät laineet

11.8.2023

Saapuminen Jyväskylään uudistettuun Alvar Aalto museoon.. Vuonna 1966 Jyväskylässä perustettiin Alvar Aalto -museoseura, jonka ensisijaisena tarkoituksena oli toimia taidemuseon perustamiseksi ja ylläpitämiseksi Jyväskylässä. Aallolta tilatut piirustukset museota varten valmistuivat syksyllä 1971, ja rakennus oli lopullisesti valmis 1973. Alvar Aalto -museo sijaitsee Jyväsjärveen viettävällä rinteellä. Julkisivut ovat Arabian vaaleaa Halla -tiiltä. Kohteessa opastettu kierros ja aikaa omatoimiseen kiertely

Matka jatkuu mielenkiintoiseen ja elämykselliseen kohteeseen Savutuvan apajalle, jossa ruokailemme ja kuulemme kohteesta tarinoita ja totuuksia. Savutuvan Apaja sijaitsee Jyväskylässä, luonnon ympäröimällä paikalla Päijänteen rannalla

Tasokkaat menu- ja viinivalinnat sekä ainutlaatuinen miljöö erinomaisen palvelun kera luovat onnistuneita ja tasokkaita tilaisuuksia niin vieraille.

Seuraavaksi piipahdamme makeilla ostoksilla Pandan tehtaanmyymälässä

Siirtyminen Jyväskylään, jossa nousemme laivaan ja menemme 2 tunnin sisävesiristeilylle. Risteilyllä näemme upeat Jyväsjärven maisemat Päijänteelle asti, kuulemme kapteenilta matkalla olevista nähtävyyksistä ja kohteista sekä nautimme kahvit. Risteilymme on tilausristeily vain meidän ryhmälle.

Matkan hinta 125 euroa/ hlö

Hinta sisältää sisäänpääsyn ja opastuksen Alvar Aalto museossa, esittelyn ja ruokailun Savutuvan Apajalla, tilausristeilyn Jyväsjärvellä, pullakahvit ja bussimatkat.