FLIRTTIKURSSI 55+, Heinolan kesäteatteri, Matka täyteen varattu

05.07.2022

Bussin reitti ja aikataulu tiistaina                                                                                   

Vammala linja-autoasema 8.00                                                                                             

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki 8.30                                                                                         

Tampere vanhan kirkon pysäkki 9.00                                                                                            

Pieni tauko matkalla

Kello 12.00 Saapuminen Heinolaan, jossa nautimme ryhmälounaan Ranta-Casinolla kesäteatterin kupeessa. Siirtyminen omaan tahtiin teatterille joka alkaa kello 14.00.

Ryhmä kuusikymppisiä miehiä ja naisia ilmoittautuu kansalaisopiston flirttikurssille oppimaan, miten valloitetaan kumppani.

Ruostuneet hurmaustaidot uuteen nousuun. Ryhmä kuusikymppisiä miehiä ja naisia ilmoittautuu kansalaisopiston flirttikurssille oppimaan, miten valloitetaan kumppani ja saadaan haaviin jopa se suuri rakkaus. Kurssi yhdistää lesket, ikisinkut, eronneet ja karanneet. He ovat kaikki samassa veneessä, uuden alun edessä ja valmiina parisuhteen pyörteisiin, mutta hieman ruostunein hurmaustaidoin. Mukaan yli 55-vuotiaiden flirttailun lyhyttä oppimäärää omaksumaan eksyy myös eräs nuorempi lemmennälkäinen. Ryhmän opettajana häärivän Jarin opetusmetodit herättävät epäilyksiä, ja kurssilaisissa alkaa kyteä kansalaisopistokapina. Onnistuisiko flirttailu sittenkin parhaiten ihan omin neuvoin? Flirttikurssi 55+ on lämminhenkinen ja hauskoine roolihenkilöineen elämänmakuinen näytelmä kaikkine rosoineen.

Heinolan kesäteatterin 2022 esitykseen Flirttikurssi 55+ on julkaistu ensimmäiset näyttelijäkiinnitykset. Sari Siikanderin ohjaamaan tuotantoon on kiinnitetty näyttelijät Jaana Saarinen, joka tullut tutuksi useista televisiosarjoista sekä elokuvista. Anu Sinisalo, jonka viimeinen rooli elokuvassa Sorjonen sai ensi-iltansa tällä viikolla. Näyttelijä ja laulaja Jonna Järnefelt sekä Emilia Sinisalo jonka viimeinen teatterirooli on Baskervillen koirassa Helsingin kaupunginteatterissa. Lisäksi mukana on Ilmari Saarelainen joka tunnetaan lukuisista komediarooleistaan mm. Tankki täyteen, Sisko ja sen veli sekä Antiikkieno. Kaikki viisi näyttelijää on nähty Heinolan kesäteatterin lavalla vuosien aikana.

Ohjaus: Sari Siikander

Kesäteatterin naurujen jälkeen lähtö kotimatkalle.

Matkan hinta: 99 euroa/ hlö                                                                                                                                

Sisältäen lounaan, teatterilipun ja bussikuljetuksen

​Matka täyteen varattu