IRWIN MUSIKAALI, Apianniemen kesäteatteri, Porin lähtö

22.07.2023

IRWIN MUSIKAALI, Apianniemen kesäteatteri Valkeakoskella

Bussin aikataulu ja reitti:

Porin matkakeskus: kello 10.30

Ulvila 10.40

Nakkila 10.50

Harjavalta 11.00

Kokemäki 11.15

Huittinen Abc noin 11.30

Pieni tauko matkalla.

Saapuminen Valkeakoskelle noin 13.30

Esitys alkaa kello 14.00

Musikaali IRWIN antaa äänen Antti Hammarbergille, jonka syntymästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 80 vuotta.

IRWIN on tarina ihmisyydestä ja ajattomuudesta. Seuraamme legendaarisen Hammarbergin elämäntarinaa uudesta näkökulmasta; hän oli rouhea taiteilija, mutta myös ystävä ja isä. Saamme nähdä Irwin-imagon takana myös herkän nuoren
säveltäjämiehen, joka halusi taiteellaan ilmentää kansan tunteita ajan virrassa. IRWIN tuo tunnelmallisiin kesämaisemiin 70-luvun visuaalisuutta, kiehtovia tositarinoita suomalaisesta musiikkimaailmasta, tilannekomiikkaa sekä elämäniloa!

Lavalla tulemme näkemään valovoimaisia ammattinäyttelijöitä, räiskyvää retrotunnelmaa, upeita laulunumeroita sekä kauneimpia sovituksia kaikille tutuista suomalaisista hittikappaleista.

”Yksinhuoltajan ainoa poika. Aviomies ja kahden lapsen isä. Koko kansan taiteilija Antti Hammarberg, jonka ääntä ja lauluja olen kuunnellut aivan pienestä pojasta lähtien. Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan osasin jo ennen kouluikää. On ollut hyvin mielenkiintoista lähteä tutkimaan Antin elämää taiteilijaelämän ulkopuolelta. Empaattisuus on se kaiken ympärille muodostuva maailma. Maailma, joka on niin kaunis. Ja mikä säveltäjä, huh! Olemme hienolla matkalla kohti kesää 2023. ”

- Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilaine

Lavalla mm. Joni Leponiemi, Ilkka Koivula, Ushma Olava, Leea Lepistö, Jannastiina Hakala, Jani Rasimus

Matkan hinta: 65 euroa/ hlö

Sisältäen teatterilipun ja bussimatkat