JUICE-MUSIKAALI, 4 paikkaa vapaana

10.08.2024 klo 10:30, Valkeakoski

Pidämme matkalla pidemmän tauon.

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama uusi suurmusikaali JUICE paljastaa ennenkuulumatonta mystiikkaa legendan taiteen takaa! 
Juhani Juice Leskinen. Valtakunnan ajattelija, rakastettu muusikko ja legenda.
Leskinen jätti lähtemättömän jäljen suomalaiseen rockmusiikkiin ja suomalaisen lyriikan historiaan. Kesällä 2024 Suomen Kesäteatteri kunnioittaa taiteilija Juicen muistoa syventymällä tämän legendan eloisaan ajatusmaailmaan.  

Sukellamme Juicen tapaan syvimpään ja kauneimpaan, eli kahden ihmisen kohtaamiseen. Juice oli nerokas taiteilija, josta huokui lämpö, ystävällisyys ja rakastamisen halu. Hän oli herkkä ja ujo savolainen, mutta samaan aikaan itsepäinen sanavalmis taiteilija, joka alati tarkkaili ympäröivää maailmaa. Unelman ja todellisuuden välissä on ristiriita, jonka Juice hienosti tuo lyriikoissaan esille. Esityksessä syvennytään ensimmäistä kertaa teemoihin, jotka ovat Juicen taiteen perusta; lapsuuden ja nuoruuden käännekohtiin. Leskisen nerokkaat sanoitukset vievät meidät kohti väistämätöntä komiikkaa, svengaavaa rytmiä sekä herkkää tunnelmointia syvissä ihmisen perusasioissa. Juicen unohtumattomat biisit koskettavat ajattomasti montaa sukupolvea. Musikaalin taitavan livebändin vahvat rocksoundit takaavat meille mitä menevimmän kesäteatterielämyksen! 

Saamme ylpeänä esitellä pääroolissa komeaääniset näyttelijät Mikko Huovialan sekä Lauri Mikkolan. Huoviala on hurmannut Suomen Kesäteatterin yleisöä jo 10 vuotta tehden legendaarisia rooleja, joista viimeisin juurikin Juicen rooli Sappeen lavalla viime kesänä tuotti suuren suosion. Rooliin heittäytyvä karismaattinen muusikko-näyttelijä Lauri Mikkola puolestaan on tunnettu useista musikaalirooleistaan, joista Suomen Kesäteatterissa hänet muistetaankin jo Danny-musikaalista sekä Airasta. 
Muissa rooleissa kesällä 2024 lavalla nähdään mm. seuraavia lahjakkaita ammattilaisia; Natalil Lintala, Heidi Kirves, Leea Lepistö, Harri Penttilä, Maria Rantalankila, Oskari Penttilä

Ohjaus ja käsikirjoitus Heikki Paavilainen
Kapellimestari Ali Ahmaniemi
Koreografia Daniel Paul

”Kuka musiikin tekijä on vaikuttanut eniten omaan elämääni, ajattelutapaani ja siihen millä silmällä maailmaa katson? Vastaus on Juice Leskinen. Nyt maailmassa on aika, jolloin on hyvä pysähtyä mitä sanottavaa Juicella oli. ”
…Kuule istuta vielä se omenapuu 
vaikka tuli jo tukkaasi nuolee…
(Kappaleesta Myrkytyksen oireet)
-Käsikirjoittaja ja ohjaaja Heikki Paavilainen

Matkan hinta

Aikuiset 65€
Hinta sisältää teatterilipun ja kuljetukset.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 10:30 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 10:40 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 10:50 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 11:00 -
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 11:15 -
Huittinen, Abc:n piha, Huittinen klo 11:25 -