KUMMITUSKIERROS LOUHISAAREN KARTANOLINNASSA

11.10.2024 klo 13:30, Louhisaari

Tauko matkalla Huittisissa.

Kello 17.00 Saapuminen Louhisaaren kartanolinnalle 
Louhisaaren kummituskierros on karmivan hauska ohjelma, jolla ollaan Flemingien ja Mannerheimien haamujen jäljillä Louhisaaren kartanolinnassa.
Tällä jännittävällä ryhmäkierroksella tutustutaan upean kartanokohteen synkkiin tarinoihin ja hämäriin ihmiskohtaloihin teemaoppaan johdolla. Kävelykierros linnassa on tarinallinen, elävöitetty ja osittain fiktiivinen. Kierroksella kuullaan Flemingien ja Mannerheimien mahtisukujen asuttaman linnan erilaista historiaa sekä tarinoita, joita ei tavallisella opaskierroksella kuulla. Lähde pulssia nostattaville jännitys kierrokselle, kenties näette myös aaveen, jos toisenkin kierroksen aikana. Tämä kierros sopii henkilöille, jotka haluavat kokea erilaisen ryhmäopastuksen historiallisessa kartanokohteessa. Kierros on fiktiivinen ja toteutetaan hämärän aikaan. Louhisaaren kummituskierros ei ole esteetön. Louhisaaren kummituskierros ei ole esteetön eikä sovi liikuntarajoitteisille henkilöille. Kartanolinna on hämärästi valaistu eikä omien valonlähteiden käyttö ole sallittua kierroksen aikana.
Louhisaaren kartanolinnalla esteetön kulku on mahdollista ainoastaan kartanolinnan ensimmäisessä kerroksessa. Linnan ylempiin kerroksiin kulkevissa portaikoissa on kaide. Kartanolinnassa ei ole hissiä.
Louhisaaren kummituskierroksella käydään myös kartanolinnan kellarissa, jonka rappuset ovat jyrkät ja ilman kaidetta.

Lähdemme kotimatkalle noin 

Matkan hinta: 70 euroa/hlö
Sisältäen kummituskierroksen, kummitus kahvittelun ja bussimatkat

Matkan hinta

Aikuiset 70€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 13:30 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 13:45 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 14:20 -
Huittinen, Härkäpakari piha, Huittinen klo 15:30 -