LAHDEN SEUTU- Finnmarin tehtaanmyymälä, Hartwallin vierailukeskus ja Luhta outlet

01.11.2024 klo 06:30, Lahti

Tauko matkalla

Finnmarin tehtaanmyymälä, ostosaikaa tässä kauniiden tuotteiden myymälässä. Finnmari on suomalainen perheyritys joka on perustettu vuonna 1972.  Meillä on oma kynttilätehdas ja niiden ympärille rakennettu sisustusmaailma.  Oman tuontimme ansiosta meille tulee koko ajan uusia ja ajankohtaisia tuotteita. Hintatasomme on edullinen ja tuotteet sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille

Vierailulle Hartwallin vierailukeskukseen. Opastuskierros ja ostoksia panimomyymälästä. pääsemme näkemään, mitä Hartwallilla tehdään. Tunnin mittaisella kierroksella kerromme toiminnastamme, tuotteistamme ja esimerkiksi laadukkaista, paikallisista raaka-aineistamme. Lisäksi kierroksella sukelletaan Hartwallin yli 180-vuotiseen historiaan. Pääsemme ehkä myös hieman maistelemaan jotain tuotetta.
Panimomyymälä on Hartwallin oma tehtaanmyymälä, josta voit ostaa kotiinviemisiksi virkistäviä juomiamme vesistä erikoisoluisiin. Lisäksi myymälästä saa paljon toivottuja oheistuotteita Jaffa-tarjottimista lonkeroviltteihin ja Hartwall Vichy Original -paitoihin.
Paikan päällä sinua palvelee myymäläpäällikkömme Tomi joukkoineen, joilta saat asiantuntevaa palvelua, kuten tietoa oluista ja muita vinkkejä sopivan juoman valintaan.

Ryhmälounas 

Luhta Torni outlet, ostosaikaa myymälässä. Luhdan isoin Outlet-myymälä pääkonttorin yhteydessä. Upeat valikoimat koko L-Fashion Groupin mallistoista: Luhta, Luhta Home, Rukka, Ice Peak, Torstai, Sinisalo, Ril’s, O.i.s., Story, J.A.P ja Your Face.Luhta Outlet myy Luhta-konsernin vaatteita ja Luhta Home sisustustavaroita. Tehtaanmyymälään tulee jatkuvasti uusia tuotteita. Luhta Home kodintekstiilit ja sisustustuotteet-mallisto koostuu sekä pysyvistä klassikkotuotteista että kauden uutuuksista.  

Saapuminen takaisin Tampereelle noin 19.00

Matkan hinta 65 euroa/hlö                                                                                                

Hinta sisältää ohjelman mukaiset palvelut bussikuljetuksineen.

Matkan hinta

Aikuiset 65€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 06:30 -
Itsenäisyydentien pysäkit, Sastamala klo 06:35 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 06:45 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 07:15 -
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 07:45 -