LAUKON KARTANON PUISTOKONSERTTI

16.08.2024 klo 15:30, Vesilahti

Saapuminen Laukon kartanolle noin klo 16.45.

Ennen konserttia on aikaa tutustua näyttelyihin, tunnelmoida historiallista kartanomiljööstä nauttia kartanon ja puiston palveluista. Konsertit alkavat klo 18.30 (kesto noin 1,5-2 h). Kotimatkalle lähdemme konsertin päätyttyä.
Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä.

Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Matkan hinta 55 euroa/hlö
Hinta sisältää lipun puistokonserttiin, Laukkoon ja bussimatkat

Matkan hinta

Pelkkä bussikuljetus 20€
Aikuiset 55€
Hinta sisältää pääsylipun ja bussimatkat

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Huittinen, Härkäpakari piha, Huittinen klo 15:30 -
Itsenäisyydentien pysäkit, Sastamala klo 15:50 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 16:00 -