OOPPERAN KUMMITUS, matka täyteen varattu

12.10.2024 klo 08:15, Helsingin ooppera Baltetti

Pidempi tauko matkalla jolloin mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun.

Saapuminen Oopperatalolle noin kello 13.30 Esitys alkaa kello 14.00                                       

Syksyllä 2024 suurmusikaali Oopperan kummitus palaa Kansallisoopperan ohjelmistoon viimeistä kertaa. Oopperan kummitus on hurmannut yleisön Suomessa jo yli sadan loppuunmyydyn esityksen verran ja se on yksi Kansallisoopperan kaikkien aikojen suosituimmista esityksistä. Andrew Lloyd Webberin säveltämällä Oopperan kummituksella (The Phantom of the Opera, 1986) on arvioitu olleen yli 140 miljoonaa katsojaa, mikä tekee siitä maailman kuuluisimman musikaalin. Klassisen musiikin elementtejä populaarimusiikkiin ja rockiin yhdistävä musikaali sopii erinomaisesti myös ensikertalaisille. Kansallisoopperan versiossa on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin joukko laulajia, muusikoita ja tanssijoita. Tämä spektaakkeli täytyy kokea!

Eletään vuotta 1861. Opera Populairessa harjoitellaan uutta oopperaa. Kesken kaiken kulissin vastapaino putoaa. Phantom, oopperan kummitus, on aiheuttanut onnettomuuden. Oopperan diiva Carlotta ei suostu laulamaan roolia, ja kokematon kuorotyttö Christine saa tilaisuutensa. Onnistuneen esityksen jälkeen Christine kertoo ystävälleen, että hänen laulunopettajanaan on ollut mystinen ”Angel of Music”.

Phantom vaatii, että Christinen tulisi laulaa seuraavan oopperan päärooli. Johtajat ja henkilökunta päättävät uhmata Phantomin määräystä. Onnettomuudet oopperassa jatkuvat. Myöhemmin Phantom vaatii oopperaa esittämään hänen itsensä kirjoittamansa teoksen. Päärooli on tehty Christinille. Oopperan johto myöntyy vaatimukseen vain ottaakseen Phantomin kiinni ensi-illassa. Suunnitelma ei onnistu. Phantom murhaa

Oopperan tähtitenorin ja ilmestyy rooliasussa näyttämölle laulamaan dueton Christinen kanssa. Christinen paljastaessa Phantomin kasvot yleisölle tämä raivostuu ja pakenee Christine mukanaan kellariin. Oopperan väki lähtee takaa-ajoon. Mukana on Raoul, oopperan rahoittaja ja Christinen sydämen valittu. Phantom vangitsee hänet ja uhkaa tappavansa miehen ellei Christine mene kanssaan naimisiin. Christine tekee valintansa. Oopperan väen saapuessa paikalle Phantom on kadonnut jäljettömiin.

Musikaalin kesto 2 h 35 min. Sisältäen yhden väliajan.

Esityksen jälkeen lähtö kotimatkalle. Kotimatkallakin pidämme tauon.

Matkan hinta: 149 euroa/hlö

Sisältäen lipun permannolta ja bussikuljetuksen.

Matkan hinta

Aikuiset 149€
Sisältää musikaalilipun ja bussimatkat

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 08:15 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 08:30 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 09:00 -
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 09:30 -