Suurmusikaali - Moulin Rouge, matka täyteen varattu

30.11.2024 klo 08:30, Helsinki

Pidämme matkalla pidemmän tauon.

Saapuminen teatterille noin kello 12.30

Esitys alkaa kello 13.00

Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2024 suurmusikaali on Moulin Rouge! Musikaali. Oscar-palkittu eeppinen klassikkoelokuva herää henkiin, ja sykkii elämää Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Moulin Rouge! Musikaali räjäyttää tajuntasi, stimuloi kaikkia aistejasi ja kietoo sinut ennenkokemattoman hekumalliseen kimallukseen. Visuaalinen spektaakkeli ja intohimoinen rakkaustarina sisältää popmusiikin historian suurimpia hittejä.

Moulin Rouge! Musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori runoilija rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat. Kymmenen Tony-palkintoa kahmineen Moulin Rouge! Musikaalin biisilista on pophistorian ylistysveisua. Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä. Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla. Moulin Rouge! Musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! Musikaaliin!

Musikaali on osa pohjoismaista yhteistuotantoa, jossa ovat mukana Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. Perustuu Baz Luhrmannin elokuvaan Moulin Rouge. Käsikirjoitus John Logan. Oikeuksia valvoo Nordic Drama Corner. Huom! Musikaalin roolitus julkistetaan helmikuussa 2024.

Esityskieli suomi
Kaikki Moulin Rouge! Musikaali -esitykset tekstitetään suomeksi.

Matkan hinta

Aikuiset 135€
Hinta sisältää teatterilipun ja kuljetukset.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 08:30 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 08:40 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 08:50 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 09:00 -
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 09:10 -
Huittinen, Abc:n piha, Huittinen klo 09:20 -