TÄYDELLISET HÄÄT, Krapin kesäteatterissa

26.08.2023

Bussin aikataulu ja reitti

Lauhamon tallit:9.30

Vammala La-asema:9.45

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki:10.15

Tampere vanhan kirkon pysäkki:10.45

Pidempi tauko matkalla

Saapuminen Krapille Tuusulaan kello 13.15

Yllättävä romanttinen farssi ja rakkauden kesä Krapilla!

​Mika herää hääaamunaan hotellin hääsviitissä jomottavaan päänsärkyyn. Muistikuvat edelliseltä illalta ovat yhtä hatarat kuin sulhasen olotila ja vieressä nukkuu tuntematon nainen. Ai kamala!

Miehellä ei ole aikaa jäädä muistelemaan eilisiltaa, sillä morsian on pian tulossa pukeutumaan häitä varten topakka anoppi vanavedessään! Jos avioliitto aiotaan vielä pelastaa, tarvitaan nopeita toimenpiteitä. Sulhanen värvää bestmanin apuun, mutta katuu sitä pian, kun selviää kuka tuntematon nainen on. Ja onko siivoojasta enemmän haittaa kuin hyötyä?

Häävieraiden kerääntyessä alakertaan alkaa hotellihuoneessa piilottelujen ja hätävalheiden kierre - ovet paukkuvat ja pulssit kiihtyvät lemmenkarusellin pyöriessä. Ketkä alttarille lopulta päätyvät? Vai päätyykö kukaan?

Täydelliset häät on parhaiden perinteiden mukainen farssi yllätyksineen ja vauhdikkaine käänteineen, mutta samalla myös romanttinen kesäkomedia, jossa tunteet leiskuvat ja ihmiset joutuvat miettimään ketä he todella rakastavat. 

Näyttämölle on tänä kesänä saatu huikea näyttelijäjoukko: Seppo Halttunen, Marika Huomolin, Emilia Sinisalo, Anna-Leena Sipilä, Kalle Tahkolahti, Jari Vainionkukka ja Eija Vilpas!

Krapin kesäteatterissa ensimmäistä kertaa ohjaava Anna-Maria Klintrup on pitkän linjan teatteriammattilainen. Lavastaja Teemu Loikas ja puvustaja Sinikka Zannoni ovat jo tuttuja Keski-Uudenmaan Teatterin katsojille.

Matkan hinta: 75 euroa/ hlö

Hinta sisältää teatterilipun ja bussimatkat