VANNOMATTA PARAS, Nokian Tehdassaaren teatteri, täyteen varattu

31.07.2022

Bussin aikataulu:

Lauhamon tallit:11.45

Linja-autoasema: 12.00

Tehdassaari sijaitsee Nokianvirran varrella. Idyllinen Tehdassaaren miljöö rakennuksineen on ainutlaatuinen kokonaisuus. Alueella sijaitsevista kulttuurihistoriallisista teollisuusrakennuksista vanhimmat ovat 1880-luvulta.

Kulttuurikeskus Tehdassaari esittää MUSIIKKIKOMEDIAN “VANNOMATTA PARAS”

Vannomatta Paras on musiikkikomedia, jossa livebändi The Firebirdsin iki-ihanien sävelten siivin vietetään unohtumatonta kesää Suomen suvessa.  Hykerryttävän hauska tarina kertoo, kuinka poikamiessäätyyn ajautuneet Pete ja Make haluavat viettää hyvin ansaitun kesäloman vanhan orkesterinsa kanssa, olutta siemaillen ja vanhoja ikivihreitä kappaleita soitellen. Korpihotellista vuokrataan tarkoitukseen sopiva syrjäinen mökki, jonka naapuriin ei ainakaan pitäisi tulla ketään häiritsemään miesten kesänviettoa. Nyt ei tarvitse huolehtia pikkuhousupyykistä tai siivousvuoroista. Tiskit tiskataan silloin kun huvittaa jos yleensä tiskataan lainkaan. Partaa ei tänä kesänä ajeta kertaakaan! Hameväkeä ei kesän aikana ajatella, saati sitten olla siihen missään kosketuksessa. Mitä tapahtuukaan ennakkosuunnitelmille kun viereiseen mökkiin sittenkin saapuu kesänviettoon kaksi hemaisevaa naiseläjää? Muuttuuko ääni kellossa? Käsikirjoitus ja

ohjaus: Heikki Vihinen

Rooleissa: Jari Salmi, Teemu Koskinen, Piia Koriseva, Sari Hellstén ja Ari Kankaanpää

Saapuminen teatterille hyvissä ajoin. Mahdollisuus tutustua omatoimisesti
Taidekeskus Tehdassaaren galleriaan. Siellä on esillä kokoelma kotimaisten mestareiden öljyväritöitä, grafiikkaa ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia näyttelyyn. Nautimme ennen esitystä kahvit. Esitys alkaa kello 14.00. Esityksen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Teatterissa on katettu katsomo. Esitys kestää reilun kaksi tuntia.

Matkan hinta: 59 euroa/hlö

Sisältäen lipun, kahvit ja bussimatkat