YHDESSÄ-KONSERTTI Tampere talossa

26.01.2025 klo 16:30, Tampere talo

Tampere talolle saavumme noin 18:15
Konsertti alkaa kello 19.00
Menestystarina saa jatkoa kun ikoniset tähtemme Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro palaavat konserttisaleihin Yhdessä-kiertueen merkeissä tammikuussa 2025. Ensimmäisen Yhdessä-kiertueen konserteista valtaosa oli loppuunmyytyjä.
Iskelmätaivaan nelikkö yhdistivät ensimmäisen kerran voimansa viime vuoden lopussa alkaneella Yhdessä-konserttikiertueella. Suomalaislegendojen yhteiskonsertit kiinnostivat, kiertueelle myytiin 20 000 lippua. Myös yleisöpalaute on ollut hurmoksellista. Niinpä nämä iskelmätaivaan tähdet ovat päättäneet lähteä uudestaan tien päälle yhteisvoimin.
– On ollut jo suorastaan ikävä meidän kiertuettamme. Olen niin iloinen, että saamme jatkaa. Tämä on rautainen porukka. Meillä on ollut niin hyvät fiilikset sekä lavalla että backstagella. Tuntuu siltä, että myös yleisö on todella pitänyt konserteista. Kiitos siitä! On kiva saada poimia arkistoista lisää lauluja, joita yleisö edelleen tuntuu rakastavan. On ollut myös upeaa esiintyä ´The one and only’ kapellimestari Esa Niemisen johtaman mahtavan bändin säestyksellä. Marion Rung

Matkan hinta: 98 euroa/hlö
Hinta sisältää lipun erittäin hyvältä paikalta A-kategoriasta ja bussimatkat

Matkan hinta

Aikuiset 98€
Sisältää konserttilipun ja bussimatkat

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Huittinen, Härkäpakari piha, Huittinen klo 16:30 -
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 16:50 -
Itsenäisyydentien pysäkit, Sastamala klo 16:55 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 17:15 -
Keihänen piha, Sastamala klo 17:25 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 17:55 -